Biträdande inspektör (Bergsingenjör) till Nitro Consult i Stockholm

september 5th, 2017 Posted by Tidigare uppdrag No Comment yet

Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969. Bolaget har idag omkring 80 anställda med huvudkontor i Stockholm och nio regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder.

Som Biträdande Inspektör (Bergsingenjör) kommer man till stor del att arbeta i SLs underhållsprojekt som sker tillsammans med Strukton och i nära samarbete med ritningsansvarige, uppdragsledare och andra kollegor i projektet. Du kommer att bli en del av bergsgruppen på Nitro men primärt vara en resurs för det angivna projektet.

Rollen är bred och varierande och man arbetar i huvudsak med ingenjörsgeologi så som bergkvalitetsbedömning, statusbedömning av tunnlar och bergrum, bergsförstärkning, stabilitetsanalyser, bergkatering, klassificering, besiktning och tunnelbeskitning. Arbetet sker i projektform vilket innebär många externa kontakter med såväl beställare som entreprenörer. Nitro är ett personligt företag med högt i tak och det är även viktigt i att vara social och att ha en vilja att utbyta kunskaper med både kollegor, entreprenörer, byggherrar, beställare och andra inblandade i projekten.

Företaget satsar mycket på utbildningar vilket resulterar i att nya medarbetare snabbt får en god kunskap i sprängningens alla moment.

 

Kravprofil

Rätt kandidat har troligtvis någon form högskoleutbildning med relevant inriktning mot berg alternativt gedigen arbetslivserfarenhet.

Övriga krav:

  • 2-3 års erfarenhet från bergsingenjörsrelaterade arbetsuppgifter, allra helst som konsult
  • God kommunikativ förmåga
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

 

Meriterande:

  • CAD-erfarenhet

 

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till linda.hempel@puresearch.se

 

The comments are closed.