Senior Bergsingenjör till Nitro Consult i Stockholm

september 5th, 2017 Posted by Tidigare uppdrag No Comment yet

Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969. Bolaget har idag omkring 80 anställda med huvudkontor i Stockholm och nio regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder. Som ett led i detta behöver företaget förstärka upp med en Senior Bergsingenjör 

Rollen som Bergsingenjör är bred och varierande och man arbetar i huvudsak med ingenjörsgeologi så som bergkvalitetsbedömning, statusbedömning av tunnlar och bergrum, bergsförstärkning, stabilitetsanalyser, bergkatering, klassificering, besiktning och tunnelbeskitning. Arbetet sker i projektform vilket innebär många externa kontakter med såväl beställare som entreprenörer. Nitro är ett personligt företag med högt i tak och det är även viktigt i att vara social och att ha en vilja att utbyta kunskaper med både kollegor, entreprenörer, byggherrar, beställare och andra inblandade i projekten.

Företaget satsar mycket på utbildningar vilket resulterar i att nya medarbetare snabbt får en god kunskap i sprängningens alla moment.

 

Kravprofil
Rätt kandidat har troligtvis någon form högskoleutbildning med relevant inriktning mot berg alternativt gedigen arbetslivserfarenhet.

Övriga krav:

  • Kvalificerad erfarenhet från byggande i berg, minst fem år
  • Affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad
  • God kommunikativ förmåga

 

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till linda.hempel@puresearch.se

 

The comments are closed.