Adtraction Group erbjuder tekniska lösningar och konsulttjänster inom digital marknadsföring. Idag erbjuder företaget tjänster inom affiliatemarknadsföring, displayannonsering(RTB), sökmotoroptimering (SEO), sökmarknadsföring (SEM), konverteringsoptimering samt spårning & mätning. Adtraction startades 2007 och gruppen består idag av totalt 15 personer.
Företag är i en expansionsfas och man söker nu en Account Manager som ska vara med och utveckla affärsområdet displayannonsering.
Displayannonsering är en målgruppsstyrdbannerannonsering där annonsören själv vad de ska synas och vilka som ska ta del av budskapet. Med tjänsten hjälper man företag att exponeras för rätt målgrupp på Sveriges största webbplatser eller på nischade sajter. På så vis når annonsörerna nya och befintliga kunder på ett kostnadseffektivt sätt.
Adtractions nätverk består idag av cirka 10 000 siter och bland kunderna finns bland annat Linas matkasse, ByggMax, SEB, GodEl, Sportamore, Thorn, Boxer, Insplanet, E. ON, Flygvaruhuset och Box Experien
Tjänsten
Som Account Manager inom displayannonsering på Adtraction kommer du att:
– Aktivt söka upp potentiella kunder via telefon för att presentera Adtractions lösningar
– Boka och genomföra möten med annonsörer
– Förvalta och utveckla relationen med egna samt befintliga kunder inom Adtractions andra affärsområden.
– En del av rollen innebär att bistå kunder med teknisk support samt att hjälpa till med övriga frågor från kunder och andra intressenter.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med försäljning inom displayannonsering. Du ska lockas av tanken på att få vara med och driva upp ett nytt affärsområde och att på sikt kunna ta en större roll i företaget.
Övriga krav
– Något eller några års erfarenhet av försäljning inom displayannonsering med goda resultat
– Driven och bra på att ta egna initiativ
Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till info@puresearch.se