Vår uppdragsgivare erbjuder kvalificerade försäkringsmedicinska utredningar åt försäkringsbolag och företag som arbetar med personskador. Företaget underlättar och effektiviserar den försäkringsmedicinska administrationen genom att erbjuda en enkel, säker och kostnadseffektiv bedömningsprocess.
Företaget har ett stort nätverk av oberoende specialistläkare med bred kunskap och erfarenhet av att bedöma försäkringsmedicinska ärenden. Nätverket i kombination med det egenutvecklade digitala ärendehanteringssystemet gör att företaget kan erbjuda en snabb, oberoende och säker process. Idag samarbetarbolagetmed flertalet av de största försäkringsbolagen i Sverige.
Bolagets egenutvecklade plattform och tjänst lämpar sig väl för andra marknader och bolaget siktar på att bredda sin nuvarande tjänst i Sverige samt etablera tjänsten på utländska marknader. Företaget är ungt och snabbväxande.
Bolaget söker nu en teknisk projektledare/affärsarkitekt. Den som anställs ska vara projektledare och projektägare (ej systemägare) och agera kravställare gentemot utvecklingsteamet. Personen ska behärska projektledning, vara lösningsorienterad och ha förståelse för systemutveckling. I projektägarrollen ligger även uppföljning och testning.
Tjänsten är en bred roll där den som anställs även kommer att fungera som affärsarkitekt för nya tjänster som bolaget utvecklar. I rollen som affärsarkitekt ska du arbeta med att ta fram nya tjänster, där du förväntas föra en dialog med kunder och leverantörer för att analysera förutsättningarna för nya tjänster samt kunna skapa en teknisk beskrivning av tjänsterna i form av kravspecifikationer till utvecklingsavdelningen.
Personen som söks ärdriven, engagerad, strukturerad, lösningsfokuserad och kreativ. Vidare ska personenha mycket lätt för att kommunicera i såväl tal som skrift, samt en god förståelse för systemprocesser.
Kravprofil
– Högskoleutbildning eller motsvarade
– Ca 5-års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare, testare, kravställare, projektledare eller liknande.
– Mycket god insikt och kunskaper i systemutvecklingsprocessen.
– God förmåga att skapa relationer både i utvecklingsteamet och gentemot kunder.
– Erfarenhet och förmågan av att upprätthålla goda kundkontakter
Meriterande:
Erfarenhet av personskadeprocesser
Företagetsitter idag i ljusa fina lokaler centralt i Stockholm och arbetsmiljön kännetecknas av en öppen företagskultur med god gemenskap där alla medarbetare är drivna, engagerade och brinner för att utveckla företaget framåt.
Intresserad av tjänsten? Skicka in din CV och ett personligt brev till karin.welander@puresearch.se eller ring på 073-544 94 49