Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster. Gladsheim Fastigheter grundades under år 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter.
Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Skara och Töreboda. Fastighetsbeståndet består i dagsläget av ca 700 lägenheter med ett totalt värde på 660 miljoner kronor. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar. I och med att fastighetsbeståndet växer behöver företaget rekrytera en controller.
I rollen som affärscontroller på Gladsheim Fastigheter rapporterar du direkt till CFO men arbetar även nära både analytikerna och övrig företagsledning. Som affärscontroller arbetar du framförallt med uppföljning, prognoser och analyser men också proaktivt med att skapa och utveckla processer och rutiner inom området. Under året har bolaget som ambition att implementera ett nytt affärssystem. Affärscontrollern kommer att vara en nyckelperson i implementationen av detta system när det gäller planering och uppföljning. Rollen kräver ett stort engagemang och en vilja att vara med och påverka verksamheten framåt då företaget står inför en stark expansion.
Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda och vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.
Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till cv@puresearch.se. Märk ansökan med Controller.