Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Kungsör, Köping, Norrköping (Skärblacka), Skövde, Skara, Tibro och Töreboda. Fastighetsbeståndet består i dagsläget av ca 3000 lägenheter, varav 1000 lägenheter i Mälardalen. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning med egen personal.  I och med att den nuvarande affärsområdeschefen går vidare behöver företaget rekrytera en affärsområdeschef till området Kungsör, Eskilstuna, Köping, Arboga och Karlskoga med placering i Eskilstuna. 


Som Affärsområdeschef på Gladsheim har du övergripande ansvar för förvaltning av ditt område samt personal- och budgetansvar. Till din hjälp har du nio engagerade medarbetare inom skötsel, teknisk förvaltning och uthyrning. Att arbeta för kundnöjdhet och att samtidigt ha en god lönsamhet är viktigt. Du kommer att rapportera till Gladsheims fastighetschef. I dagsläget omfattar området omkring 1000 lägenheter och 15 000 kvm LOA vilket kommer att öka i takt med att Gladsheims fastighetsbestånd stadigt växer.


Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som ekonomisk förvaltare från fastighetsbranschen, gärna inom bostad samt är affärsdriven, har förmågan att arbeta självständig och kan ta egna initiativ. Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda och vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.


Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Skicka ditt CV direkt till cv@puresearch.se. Märk ansökan med Affärsområdeschef eller Kontakta Karin Welander på 0735-449449. Skicka din ansökan snarast dock senast 2024-08-12.