Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Kungsör, Köping, Norrköping, Skövde, Skara, Tibro och Töreboda. Fastighetsbeståndet består i dagsläget av ca 1700 lägenheter med ett totalt värde om ca 2,1 Mdr. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning med egen personal. 

Gladsheim kommer att fortsätta växa kraftigt under de kommande åren tillsammans med sin huvudinvesterare Ares Management. Ares är en global och välrenommerad kapitalförvaltare.  För att stödja tillväxtplanerna rekryterar nu Gladsheim en analytiker med placering i Stockholm.

Som analytiker på Gladsheim kommer du att vara delaktig i att analysera och genomföra fastighetsförvärv. Fokusområde kommer att vara fastighetsvärdering, marknads- och områdesanalys samt ekonomisk analys. Du kommer också arbeta med olika analyser av den befintliga portföljen, lönsamhetsuppföljningar, projektutveckling med mera. Gladsheim är ett litet men växande bolag, vilket innebär att arbetsuppgifterna blir breda och växlande.

I arbetet ingår också att med tydliga deadlines analysera en stor mängd information vilket gör att du ska uppskatta omväxlande arbete i högt tempo och perioder med hög arbetsbelastning. Analytiskt arbete växlas med att medverka vid möten i samband med fastighetsförvärv. Du rapporterar till VD David Dahlgren.

Vi söker dig med relevant universitetsutbildning såsom fastighetsingenjör, civilekonom eller liknande. Vi ser även att du har något eller några års erfarenheterfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter alternativt ett stort intresse för fastighetsbranschen och nyligen avslutade studier. Arbetslivserfarenhet från investmentbank, riskkapitalbolag eller fastighetsrådgivare är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett gott ekonomiskt sinne samt god vana av att arbeta i program som excel och powepoint. Som person är det viktigt att du vill vara med och skapa en bra teamkänsla samt att du är prestigelös. 
Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda och vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 073-544 94 49 eller skicka ditt CV direkt till cv@puresearch.se. Märk ansökan med analytiker – Gladsheim