Företaget är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Affärsidén är att erbjuda produkter och tjänster i syfte att effektivisera kundens inköps- och fakturahanteringsprocess. Målet är att sänka kundernas inköpskostnader och riktar sig till alla företag och organisationer som insett potentialen med en effektivare inköpsprocess.
Företagets lösningar riktar sig mot såväl små som stora företag och kunderna återfinns i många olika branscher, men framförallt inom teknikintensiva servicebranscher (exempelvis bygg, installation och energi). Man anpassar inköps- och fakturahanteringssystemet utifrån kundernas behov och företaget samarbetar med de flesta etablerade affärssystemen på marknaden. Detta innebär att man snabbt och enkelt kan etablera en anslutning till kunderna som kompletterar det egna affärssystemet – sk ”best-of-breed-lösning.
Tjänsten
Som applikationsspecialist kommer man att arbeta nära produktchefen och konsultorganisationen med att identifiera kunders behov och omsätta dessa i kravspecifikationer. Dessa utvecklas sedan av systemutvecklare och blir en del av företagets produkterbjudande. Rollen innebär såväl internt arbete med den egna produkten som externt arbete ute hos kunderna (i kundprojekt, det mesta av arbetet görs på kontoret)
Exempel på arbetsuppgifter:
– Att delta i implementationsprojekt och stötta projektledaren med input och kunskap inom fakturahantering.
– Workshop/analys – input för att sätta upp och konfigurera lösningen efter kundens behov
– Att identifiera marknadssignaler och behov – för att kunna erbjuda en konkurrenskraftig och uppdaterad produkt krävs kontinuerlig vidareutveckling och anpassning efter marknadens krav
– Kravställning, test och kvalitetssäkring av produkten
– Att genomföra workshops
– Att agera säljstöd samt utbilda slutanvändare eller Superusers i företagets lösningar
Man kommer även att involveras i kopplingar som lösningen har mot andra parter/system, exempelvis kundens ERP-system och scanningpartner.
Din profil
Intressanta kandidater har troligtvis högskoleutbildning inom systemvetenskap, ekonomi eller motsvarande samt:
– Några års arbetslivserfarenhet, gärna från ett företags ekonomifunktion med goda kunskaper inom ekonomi och redovisning
– Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och elektroniska fakturahanteringslösningar
– Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med kravställning
Rätt person är analytisk och bra på att organisera och strukturera sitt arbete samt är drivande och målinriktad. Då man kommer att agera bollplank både internt och externt ut mot kunder, är det viktigt att man har en god social och verbal förmåga.
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till info@puresearch.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@puresearch.se alternativt 08-515 100 10.