Vår uppdragsgivare är ett familjeägt företag inom vårdsektor. Tjänsterna omfattar hemsjukvård, mottagningar och elevhälsa. Många år av hårt arbete och ständig fokus på kvalitet har utvecklat företaget till ett expansivt och framgångsrikt bolag. Tre år i rad har företaget blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri (2009-2011). Till vårdmottagningen söker vi nu en barnläkare.
Mottagningen välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år boende i Stockholms län. Mottagningens läkare tar han om frågor som tillväxt, astma och allergi, problem med magen, huvudvärk eller något annat som bekymrar. Mottagningen arbetar även med att utreda och behandla barn och ungdomar med misstänkta neuropsykologiska sjukdomar samt behandlar barn och ungdom med överviktsproblematik. Mottagningen drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting vilket innebär att all vård är kostnadsfri.
Tjänsten
Vi söker en barnläkare gärna med tidigare erfarenhet av arbete på barn- och ungdoms medicinskmottagning. På mottagningen utförs sedvanligt arbete inom ramen för barn och ungdomsmedicinskmottagning dvs bedömning och behandling av barn och ungdomar mellan 0 -17 år. Mottagningen har även ett särskilt ansvar för barn- och ungdomar under ett år samt barn med olika kroniska sjukdomstillstånd. PR Vård barnmottagning är även godkända för tilläggsuppdragen: obesitasbehandling, utredning av misstänkt ADHD & ADD samt första linjens psykiatri.
 
Kravprofil
Utbildning
Leg läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomsmedicin.
Övriga krav:

  • Stort och genuint intresse av lyhörda möten med barn och deras familjer.
  • God samarbetsförmåga.
  • Ha intresse av att delta i utvecklingen av en ny verksamhet.
  • Ska trivas i en mindre organisation med korta beslutsvägar.
  • Prestigelöshet och viss entreprenörsanda.
  • Intresse av att arbeta med neuropsykiatriska utredningar och medicineringar.

 Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med neuropsykiatriska utredningar samt medicininsättning efter utredning.
  • Barnläkare med inriktning kirurgi, neurologi eller ortopedi skulle utgöra ett gott komplement till nuvarande kompetens på mottagningen.