PR Vård är ett familjeägt vårdföretag som grundades 2001 av Rickard och Patricia Ljunggren som båda arbetade som sjuksköterskor och upplevde att vården under perioder hade ett behov av att utöka och komplettera sin personalstyrka. Till en början var PR Vård ett bemanningsföretag inriktat på uthyrning av sjuksköterskor. Genom åren har fler verksamhetsområden tillkommit och utvecklats till entreprenader och tjänster, vilka även innefattar ett ansvar som vårdgivare.
I dag är PR Vård verksamt inom två områden:
– Barnmottagning
– Hemsjukvård kvällar och helger
På PR Vård Barnmottagning arbetar idag åtta mycket erfarna barnläkare, fyra barnsjuksköterskor och två anställda psykologer. Därtill har verksamheten ca 15 psykologer tillknutna på konsultbasis som arbetar med utredningar, samt ett par konsultläkare. Mottagningen startade verksamheten april 2015 och har fått många nöjda patienter och behöver därför rekrytera en barnpsykiater.
Mottagningen välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år boende i Stockholms län. Mottagningens läkare tar han om frågor som tillväxt, astma och allergi, problem med magen, huvudvärk eller något annat som bekymrar. Mottagningen arbetar även med att utreda och behandla barn och ungdomar med misstänkta neuropsykologiska sjukdomar samt behandlar barn och ungdom med överviktsproblematik. Mottagningen drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting vilket innebär att all vård är kostnadsfri.
Verksamheten bedrivs i fräscha och ändamålsenliga lokaler på Krukmakargatan 37, på Södermalm i Stockholm.
Tjänsten
Som barn-och ungdomspsykiater på PR Vård Barnmottagning arbetar du framförallt med neuropsykiatriska utredningar i tätt samarbete med psykolog. De barn- och ungdomar som vi utreder på mottagningen ska sedan kunna erbjudas behandling där medicininsättning är en av flera insatser. Som barn- och ungdomspsykiater kommer du också att fungera konsultativt för våra psykologer i deras behandlingsarbete utifrån uppdraget Första linjens psykiatri. Andra möjliga arbetsområden för barn- och ungdomspsykiatrikern är vid obesitasbehandling och vid psykosomatiska besvär.
Det finns stor möjlighet att påverka och styra din egen arbetstid och ingen jourtid ingår i tjänsten.
 
Kravprofil
Utbildning
Leg läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri.
Övriga krav:
Stort och genuint intresse av lyhörda möten med barn och deras familjer.
God samarbetsförmåga.
Trivs i en mindre organisation med korta beslutsvägar.
Intresse av att arbeta med neuropsykiatriska utredningar och medicineringar.
 
Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till linda.hempel@puresearch.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hempel Gustafson 0760-173800