Vår uppdragsgivare är ett familjeägt företag inom vårdsektor. Tjänsterna omfattar hemsjukvård, mottagningar och elevhälsa. Många år av hårt arbete och ständig fokus på kvalitet har utvecklat företaget till ett expansivt och framgångsrikt bolag. Tre år i rad har företaget blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri (2009-2011). Till barnmottagningen söker vi nu en barnpsykiater.
Mottagningen välkomnar barn och ungdomar upp till 17 år boende i Stockholms län. Mottagningens läkare tar han om frågor som tillväxt, astma och allergi, problem med magen, huvudvärk eller något annat som bekymrar. Mottagningen arbetar även med att utreda och behandla barn och ungdomar med misstänkta neuropsykologiska sjukdomar samt behandlar barn och ungdom med överviktsproblematik. Mottagningen drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting vilket innebär att all vård är kostnadsfri.
Tjänsten 
Barn-och ungdomspsykiatriker på barnmottagningen arbetar framförallt med neuropsykologiska utredningar i tätt samarbete med psykolog. De barn- och ungdomar som vi utreder på mottagningen ska sedan kunna erbjudas behandling, där medicininsättning är en av flera insatser. Som barn- och ungdomspsykiatriker kommer du också att fungera konsultativt för våra psykologer i deras behandlingsarbete utifrån uppdraget första linjens psykiatri. Andra möjliga arbetsområden för barn- och ungdomspsykiatriker är vid obesitasbehandling och vid psykosomatiska besvär. Bred psykiatriskerfarenhet underlättar arbetet med differentialdiagnostik.
 
Kravprofil
Utbildning
Leg läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri.
 
Övriga krav:

  • Förskrivningsrätt för mediciner vid ADHD/ADD.
  • Stort och genuint intresse av lyhörda möten med barn och deras familjer.
  • God samarbetsförmåga.
  • Ha intresse av att delta i utvecklingen av en ny verksamhet.
  • Ska trivas i en mindre organisation med korta beslutsvägar.
  • Prestigelöshet och viss entreprenörsanda.