JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Företaget verkar för att skapa och leverera värde till sina kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.
Med 82 000 medarbetare och 300 kontor i 80 länder tillgodoser JLL lokala, regionala och globala fastighetsbehov. JLL har sitt huvudkontor i Chicago och är noterat på The New York Stock Exchange.
På JLL i Sverige arbetar ca 130 personer och företaget har kontor i Stockholm och Göteborg. Företaget erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, detaljhandelsutveckling hyresgästrepresentation, analys och värdering.
För att möta efterfrågan på marknaden i Sverige behöver JLL rekrytera en Corporate Account Manager inom Tenant Representation. I gruppen finns i dagsläget sju personer som framförallt arbetar hyresgästrådgivning inom retail, kontor och som Corporate Account Managers internationellt.
Tjänsten
Som Corporate Account Manager är du kundansvarig mot JLL:s svenska företagskunder och i detta fall hyresgästens rådgivare i samband med lokaletableringar eller förändringar av befintligt bestånd internationellt. Rent konkret innebär det att lyssna in kundernas behov för att sedan kontakta lämplig JLL kollega i aktuellt område och formalisera ett projekt/uppdrag gemensamt. Ditt arbete består av flera parallellt pågående kunduppdrag, många med långa cykler som du driver från start till avslut. Till viss del finns redan ett antal upparbetade projekt som du ska driva vidare samtidigt som du löpande kommer att starta nya projekt. Det ställs höga krav på den kommunikativa och affärsmässiga förmågan då man fungerar som spindel nätet mellan uppdragsgivare och den internationella marknaden. Arbetet sker till störst del på engelska och personen bör vara trygg med att kunna förhandla och vara delaktig i upprätta avtal.
Kravprofil
Akademisk och/eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, fastigheter eller liknande
 Övriga krav:

  • Affärsmässig
  • Säljerfarenhet
  • Förhandlingsvana
  • Internationell erfarenhet, dvs arbetat mot en internationell marknad/företag eller arbetat utomlands
  • Förmåga att kunna driva och leda projekt
  • God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i framförallt engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Arbetat med etableringar

Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till linda.hempel@puresearch.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800