JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Företaget verkar för att skapa och leverera värde till sina kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras. Med verksamhet i över 80 länder och 88 000 medarbetare, rankas JLL bland världens 500 största företag av tidningen Fortune.

 På JLL i Sverige arbetar cirka 100 personer och företaget har kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, finansiell rådgivning, analys och värdering.

 Inom affärsområdet Agency arbetar JLL med alla typer av fastigheter inom detaljhandeln (köpcentrum, gallerior, enskilda butiker och volymhandelsplatser), kontor och industri. Tillsammans med arkitekter tar JLL fram konceptskisser och planer för butikslokalisering. Redan tidigt i processen ser man till att det finns hyresgäster.

 JLLs konsulter analyserar även marknadsförutsättningarna, tar fram alternativa koncept, föreslår butiksmix och strategier för uthyrning. Man gör även beräkningar av möjlig omsättning och kostnader.

 För att möta efterfrågan på marknaden i Stockholm rekryterar JLL nu en Director. I dag arbetar ca 15 personer inom Agency varav tre personer inom retail.

 
Tjänsten
JLL söker en prestigelös retailintresserad och affärsorrienterad kollega med stor dos av humor för att komplettera JLLs team i deras fantastiskt fina lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Som Director
inom tenant represantation är du kundansvarig mot JLL:s företagskunder inom retail och är hyresgästens rådgivare i samband med lokaletableringar eller förändringar av befintligt bestånd. Du ansvarar för att driva projekt från start till mål och agerar hyresgästens ombud i dialog med fastighetsägaren. Vidare innebär tjänsten att driva workshops med kund samt driva analys och strategi. I rollen krävs proaktivitet i form av nätverkande och relationsbyggande både internt och externt med såväl svenska som internationella kunder och kollegor. På sikt kommer rollen även att innebära att identifiera och sluta avtal med nya uppdragsgivare.
Tjänsten rapporterar till Head of Retail Agency
Placering: Stockholm
Kravprofil
Rätt kandidat har troligtvis universitet- eller högskoleutbildning gärna inom fastighet, retail, ekonomi, marknadsföring eller liknande.
 Övriga krav:

  • Mångårig erfarenhet av fastighet och etablering inom retail
  • Dokumenterat god erfarenhet av framgångsrik förhandling i fastighetsrelaterade projekt
  • God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i både svenska och engelska
  • God kunskap inom Office, Excel och Powerpoint

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Erfarenhet från att arbeta utomlands
  • Erfarenhet av att arbeta med food & beverage aktörer

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka din CV till karin.welander@puresearch.se