Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969, har 75 anställda med huvudkontor i Stockholm och 8 regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder.
I takt med att företaget expanderar förstärker man nu organisationen med en Erfaren Konsult inom Besiktning & Kontroll till kontoret i Göteborg.
Tjänsten
Rollen som konsult är bred och varierande och man arbetar i huvudsak med konsultation inom besiktning och kontroll av fastigheter i samband med infrastrukturarbeten och sprängning. På kontoret arbetar idag 11 medarbetare varav fyra inom besiktning och man har nära samarbete med övriga medarbetare runt om i landet. Arbetet sker i projektform vilket innebär många externa kontakter med såväl beställare som entreprenörer. Nitro är ett personligt företag med högt i tak och det är även viktigt i att vara social och att ha en vilja att utbyta kunskaper med både kollegor, entreprenörer, byggherrar, beställare och andra inblandade i projekten. I rollen som konsult är du mycket ute i projekten vilket gör att alla medarbetare har en god förankring i verkligheten och att man har en mycket gedigen inblick i hela processen gällande omgivningspåverkan.
Företaget satsar mycket på utbildningar vilket resulterar i att nya medarbetare snabbt får en god kunskap gällande alla moment knutna till omgivningspåverkan från markarbeten såsom sprängning, pålning spontning, etc.
Rapportering sker till regionchef
 
Övriga krav:
Lång erfarenhet av att arbeta med besiktning i rollen som konsult
God analytisk förmåga
Affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad
God kommunikativ förmåga i tal och skrift
Körkort
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på karin.welander@puresearch.se eller 073-544 94 49.