Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Mälardalen (Arboga, Kungsör och Köping), Östergötland och Region Väst. Fastighetsbeståndet består i dagsläget av ca 3000 lägenheter i Sverige, varav 450 lägenheter i Arboga, Kungsör och Köping. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning med egen personal.

I och med att den nuvarande fastighetstekniker går mot nya utmaningar behöver företaget rekrytera en positiv, engagerad, driven och erfaren fastighetstekniker till vårt team i Mälardalen. Som fastighetstekniker på Gladsheim har du en arbetsledande roll och ansvarar för inre och yttre skötsel av hyresfastigheterna. Du kommer även att arbeta självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Du ansvarar för att planera och lägga upp ditt arbete i och runt våra fastigheter i form av energioptimering, ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund tillsammans med teamet. Fastighetsteknikern förväntas också vara ansvarig och drivande för samordning och planering kring upphandling för att säkerhetsställa de mest kostnadseffektiva inköpen för fastigheterna, dels för material, dels för entreprenörer.

Att vara serviceinriktad och en god problemlösare är viktiga egenskaper och man bör ha god social kompetens då arbetet ofta utförs i andras människors hem. Vissa delar av arbetet sker digitalt så det krävs även viss datorvana/användning inom teknisk förvaltning. Det är ett självständigt arbete och man bör vara beredd att arbeta och resa runt till fastigheterna i Mälardalen.


Vi söker dig med relevant utbildning inom fastighetsteknik gärna YH-utbildning eller liknande och/eller dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker, drifttekniker, fastighetsskötare eller liknande. Du talar svenska obehindrat och B-körkort ser vi som ett krav. Kunskap i engelska och andra språk är meriterande.
Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda och vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.


Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 073-544 94 49 eller skicka ditt CV direkt till cv@puresearch.se. Märk ansökan med fastighetstekniker Mälardalen. Skicka din ansökan snarast dock senast 2024-02-24. Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.