Angular 4 är precis släppt och Symbrio bygger nu sitt nya gränssnitt på denna spännande plattform. På Symbrio får du jobba i ett tvärfunktionellt, agilt utvecklingsteam i nära samarbete med produktspecialister för att forma det bästa inköps- och fakturahanteringssystemet på marknaden.
All övrig utveckling på Symbrio görs på .NET plattformen, från Web Sockets och Web API ner till SQL Server samt med BizTalk Server som integrationsmotor. Symbrios system erbjuds som molnlösning för kunderna och systemmiljön kännetecknas av transaktionstyngd och med integration mot många olika aktörer, via såväl traditionell EDI som tjänsteorienterade lösningar.
På Symbrio arbetar man med avancerad webbteknik och använder det senaste tekniken för att skapa responsiva, intuitiva och tillgängliga webbapplikationer. Som front-end utvecklare bör man trivas med att arbeta i grupp och gärna i parprogrammeringsform.
Vi söker dig som har någon form av högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot front-end utveckling och användargränssnitt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av responsiv design för mobila enheter och goda kunskaper i Angular JS eller motsvarande.
 
Vad kan företaget erbjuda rätt kandidat?

  • Starkt produktbolag med tunga, industriella ägare
  • Avancerad lösning på den senaste tekniken, bland annat arbetar man i Angular 4
  • Etablerad produkt och välfungerande arbetsprocesser
  • Expansiv verksamhet
  • God lönsamhet i bolaget
  • Korta beslutsvägar och stor möjlighet till egen påverkan
  • Bra personalpolitik och företagskultur. I regel arbetar man 40 timmar per vecka under förutsättningar som möjliggör att man kan balansera arbetet och privatlivet på ett fungerande sätt.

Intresserad av tjänsten? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till linda.hempel@puresearch.se