Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med drygt 370 apotek och 700 apoteksombud runt om i Sverige. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!
Tjänsten
I befattningen ingår konsultativt stöd till cheferna på våra apotek i det dagliga arbetet kring personalrelaterade frågor så som arbetsmiljö och rehabilitering, omställning, rekrytering samt övriga personalekonomiska frågor. Vidare verkar du för att cheferna i mötet med medarbetarna arbetar utifrån att Apoteket ska vara en attraktiv arbetsgivare. Apoteket finns över hela Sverige därför förekommer resor men en hel del av arbetet utförs även via telefon, web-möten och andra kanaler. Du kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Solna.
Du trivs med att vara synlig i organisationen och har lätt för att skapa nätverk och förtroende i din omgivning. Som person är du affärsmässig, drivande och har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är PA-utbildad eller motsvarande samt har några års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete allra helst på ett personalintensivt företag.
Apoteket lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och positiv. Du är även drivande, orädd och har förmågan att skapa motivation. För denna tjänst behöver du ha en pedagogisk förmåga, god förhandlings samt en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
I denna rekrytering samarbetar vi med Pure Search. Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka din ansökan senast 31 maj direkt till linda.hempel@puresearch.se.