Företaget är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Affärsidén är att erbjuda produkter och tjänster i syfte att effektivisera kundens inköps- och fakturahanteringsprocess. Målet är att sänka kundernas inköpskostnader och riktar sig till alla företag och organisationer som insett potentialen med en effektivare inköpsprocess.
Företagets lösningar riktar sig mot såväl små som stora företag och kunderna återfinns i många olika branscher, men framförallt inom teknikintensiva servicebranscher (exempelvis bygg, installation och energi). Man anpassar inköps- och fakturahanteringssystemet utifrån kundernas behov och företaget samarbetar med de flesta etablerade affärssystemen på marknaden. Detta innebär att man snabbt och enkelt kan etablera en anslutning till kunderna som kompletterar det egna affärssystemet – sk ”best-of-breed-lösning.
Tjänsten
Som integrationsutvecklare kommer man att arbeta med design, utveckling och förvaltning av integrationer med BizTalk Server. Tyngdpunkten ligger på meddelandebaserad EDI på olika format, men även tjänsteorienterad integration med WCF och integration via SQL Server Integration Services förekommer. Man ingår i företagets utvecklingsavdelning som levererar både system och integrationsplattform, men förväntas ha mycket kontakt med företagets övriga avdelningar – i synnerhet leveransorganisationen som delvis agerar uppdragsgivare.
Integrationsplattformen hanterar både e-handel genom klassiskt B2B-scenario, men även kommunikation mellan inköpssystemet och kundernas övriga system i EAI-scenario. Plattformen kännetecknas av transaktionstyngd och ett stort antal avsändare och mottagare.
Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning med datateknisk inriktning och/eller gedigen erfarenhet inom branschen. Vidare kräver tjänsten:

  • Goda kunskaper i C#
  • Goda kunskaper inom XML, XSD, XSLT
  • Goda kunskaper inom T-SQL och SQL Server
  • Kännedom och intresse för att arbeta med BizTalk
  • Kännedom och intresse för att arbeta med meddelandebaserad integration
  • Kännedom och intresse för att arbeta med WCF

Meriterande är Microsoftceritfieringar, i första hand inom BizTalk
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till info@puresearch.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@puresearch.se alternativt 08-515 100 10.