Symbrio är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Kunderna utgörs främst av stora och medelstora företag inom bl.a. energi, bygg- och installationsbranscherna i Sverige, Norge och Danmark. I dagsläget består företaget av 26 anställda och har kontor i Stockholm och Oslo. Företaget är ett dotterbolag inom Carl Bennet – sfären.
Organisationen Great Place to Work Institute listar årligen Sveriges bästa arbetsplatser och 2013 kom Symbrio med på fjärde plats i kategorin Små organisationer. Läs mer om Symbrio på www.symbrio.com
Till kontoret i Stockholm söker man nu förstärkning på utvecklingsavdelningen.
INTEGRATIONSUTVECKLARE – BIZTALK
Som integrationsutvecklare kommer du att arbetamed design, utveckling och förvaltning av integrationer med BizTalk Server.Tyngdpunkten ligger på meddelandebaserad EDI på olika format, men även tjänsteorienterad integration med WCF och integration via SQL Server Integration Services förekommer. Du ingåri företagets utvecklingsavdelning som levererar både system och integrationsplattform, men förväntas ha mycket kontakt med företagets övriga avdelningar, i synnerhet leveransorganisationen som delvis agerar uppdragsgivare.
Integrationsplattformen hos Symbrio hanterar både e-handel genom klassiskt B2B-scenario, samt kommunikation mellan inköpssystemet och kundernas övriga system i EAI-scenario. Plattformen kännetecknas av transaktionstyngd och ett stort antal avsändare och mottagare.
Kompetens och erfarenhet
Vi tror att du har högskoleutbildning med datateknisk inriktning och/eller gedigen erfarenhet inom branschen
Du har goda kunskaper i:
• C#
• XML, XSD, XSLT
• T-SQL och SQL Server
• Svenska och engelska i tal och skrift
Du har även:
• Kännedom och intresse av meddelandebaserad integration
• Kännedom och intresse av WCF.
• Microsoftcertifiering inom .Net eller BizTalk är meriterande.
Vi söker dig som har några år som systemutvecklare på .Net-plattformen bakom dig och under den tiden funnit intresse för systemintegration. Hos Symbrio får du möjlighet att göra BizTalk Server till din specialistdomän där du kommer att tillämpa såväl meddelandebaserad som tjänsteorienteradintegration samt utveckling i C#. Att förstå olika parters behov och förutsättningar och omsätta det i funktionella lösningar kräver din goda analytiska förmåga, ditt intresse för kundens domän samt din problemlösningsförmåga.
Intresserad av tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med PURE Search AB. Om du är intresserad av att söka tjänsten går det bra att maila ditt CV och ett personligt brev till cv@puresearch.seföre den 31/8-2013. Urvalet kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.