Företaget är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med ca 13.000 anställda och en omsättning överstigande 40 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på NASDAQ OMX Stockholm. Koncernen består numera av fyra affärsområden: Bygg, Anläggning, Industri och projektutveckling. Inom affärsområdet Anläggning finns regionen Drift & Underhåll. Drift & Underhåll omsätter ca 1 miljard svenska kronor är ca 400 anställda.
Tjänsten
Som kalkylingenjör på Drift & Underhåll arbetar man främst med mindre och varierande anläggningsprojekt i storleksklassen ett par miljoner på upp till 25-30 miljoner. Exempel på uppdrag är nya markarbeten åt kommuner och verk, en ny terminal, mittbarriär i Frescati mm. Kalkylingenjören arbetar tillsammans med de tolv platscheferna som finns i två AC-grupper och man är delaktigt i hela kalkylprocessen och den administrativa processen runt anbud. Rollen innebär många kontaktytor med i organisationen och som kalkylingenjör innehar man en nyckel- och specialistposition.
Kravprofil
Byggteknisk utbildning och/eller alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
Övriga krav:
• Minst 5-års erfarenhet av att arbetat på ett anläggnings- och entreprenadföretag
• God datavana
• Flexibel inställning
Meriterande:
• Kunskaper MAP eller annat likvärdigt program
Vad kan företaget erbjuda rätt kandidat?
– Stor organisation med goda vidareutvecklingsmöjligheter.
– Ett företag med modernt ledarskap.
– Sund företagskultur där man lyssnar på sina medarbetare.
– Flexibel organisation.
– Snabba puckar och korta projekt.
Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV till karin.welander@puresearch.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Welander på telefon 0735-449449