Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969, har 75 anställda med huvudkontor i Stockholm och 8 regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder.
I takt med att företaget expanderar förstärker man nu organisationen med en konsult inom omgivningspåverkan till kontoret i Umeå.
Tjänsten
Rollen som konsult är bred och varierande och man arbetar i huvudsak med konsultation inom omgivningspåverkan för mark- och undermarksarbeten. I gruppen arbetar idag fem konsulter och man har nära samarbete med övriga medarbetare runt om i landet. Arbetet sker i projektform vilket innebär många externa kontakter med såväl beställare som entreprenörer. Nitro är ett personligt företag med högt i tak och det är även viktigt i att vara social och att ha en vilja att utbyta kunskaper med både kollegor, entreprenörer, byggherrar, beställare och andra inblandade i projekten. I rollen som konsult är du mycket ute i projekten vilket gör att alla medarbetare har en god förankring i verkligheten och att man har en mycket gedigen inblick i hela processen gällande omgivningspåverkan.
Företaget satsar mycket på utbildningar vilket resulterar i att nya medarbetare snabbt får en god kunskap gällande alla moment knutna till omgivningspåverkan från markarbeten såsom sprängning, pålning spontning, etc.
Rapportering sker till regionchef Tomas Gustafsson
 
Rätt kandidat har troligtvis någon form av teknisk utbildning alternativt gedigen arbetslivserfarenhet
Övriga krav:

  • Lång erfarenhet av roller inom entreprenad- och eller konsultbolag alternativt högre utbildning så som civilingenjör
  • God analytisk förmåga
  • Affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet från konsultbolag
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom omgivningspåverkan

 
Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på karin.welander@puresearch.se eller 073-544 94 49.