Wise IT är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT, främst inom kompetensområdena IT Support & Operations, Business IT och Software & Development. Bolagets jobb är att hitta rätt person till rätt IT-jobb och utmanar gärna traditionell rekrytering om det finns det bättre sätt att göra saker på. En stor del i arbete består av att skapa och utveckla relationer med IT-profiler över tid – långt innan det är aktuellt att se sig om efter nya utmaningar. Framgångsrik IT-rekrytering handlar nämligen om att förstå IT och vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att säkra er framtida affär.
Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling. Wise tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.
Wise tycker att det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker man värdesätter högt. Wise erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.
I och med att bolaget växer rekryterar man nu en Konsultchef för att säkra bolagets fortsatta utveckling.
 
Tjänsten
Som konsultchef hos Wise IT bygger du ditt konsultteam och utvecklar dina konsulter i deras karriärer. Din roll är bred och du arbetar nära dina befintliga kunder samtidigt som du även träffar många nya IT-chefer, förvaltningschefer, IT-driftchefer och servicedeskchefer. Du leder ett team av specialiserade konsulter inom områden som till exempel applikationstekniker, förvaltningsledare, teknisk projektledning, Service Delivery och förvaltning. Som konsultchef arbetar du ständigt med att attrahera och rekrytera nya konsulter till ditt team.

 • Försäljning – Kundbearbetning, nya- och befintliga kunder
 • Leverans –säkerställa att rätt konsult hamnar på rätt uppdrag

Dina närmaste kollegor på kontoret är också konsultchefer eller arbetar som talent relations managers, IT researchers eller rekryteringskonsulter. Vi tycker om att arbeta tillsammans och vi har gemensamma mål.
För att trivas ska du tycka om att arbeta i ett snabbväxande företag med korta beslutsvägar och högt tempo. Du kommer att vara en del av Wise IT och hela Wise Group-koncernen som består av en hel massa kompetenta och härliga kollegor.
Tjänsten rapporterar till gruppchef Anne Eklöf
Kravprofil

 • Några års dokumenterad erfarenhet av konsultchefsarbete, rekryteringsarbete och försäljning inom IT-konsultverksamhet
 • Erfarenhet av kvalificerad försäljning inom IT och god vana att självständigt driva hela säljprocessen med gott resultat
 • God förståelse för IT terminologin och olika roller i branschen
 • Erfarenhet av att arbeta målstyrt mot egen budget samt Nödvändigt är att förstå IT affären hos kunderna –så att man kan skapa förtroende.
 • Affärsorienterad och god förståelse för ekonomi
 • Goda ledaregenskaper och viljan att skapa ett sammanbundet team
 • Du är förtroendeingivande i kund- och kandidatrelationen
 • God kommunikatör
 • Driven och god förmåga att arbeta med flera projekt parallellt
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se