Drivs du av att göra affärer och är nyfiken på rollen som konsultchef på Agila
Agila är ett av Nordens största företag för bemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård och socialtjänst. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri.
Affärsområdet som arbetar med socionombemanningen står inför en stark tillväxt och därför söker vi nu konsultchefer som vill vara med på företagets utvecklingsresa på en mycket spännande och expansiv marknad.
Arbetsklimatet är öppet och präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Agila sitter i centralt belägna lokaler på Rosenlundsgatan på Södermalm i Stockholm.
Tjänsten
Konsultchefen ansvarar för att bemanna och matcha rätt socionomer till socialtjänsten på kommuner runt om i hela Sverige. Vidare så innebär rollen att koordinera, administrera samt följa upp socionomernas uppdrag. Konsultcheferna har kund- och personalansvar och jobbar framförallt med telefon och mail som arbetsverktyg. Samtidigt som arbetet är fritt och varierande arbetar man i en sammansvetsad arbetsgrupp där man enkelt kan bolla eventuella frågor som kan uppstå.
Kravprofil
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom telefon- och/eller butiksförsäljning, research eller liknande. Har du arbetat inom bemanningsbranschen och har haft en ledande roll är det ett plus men absolut inget krav. Det viktigaste är att du har ett starkt driv, triggas av att göra affärer och inte är rädd för att använda telefonen som arbetsredskap och har viljan att lära dig hur bemanningsbranschen fungerar. Självklart får du en gedigen upplärning för att komma in i rollen.
Frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Aylin Bargabriel på Pure Search på telefon 073-540 53 22 eller skicka ditt CV direkt till aylin.bargabriel@puresearch.se.