Medius Ascendo är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering. Lösningar integreras enkelt till alla ledande ekonomisystem och syftar till att effektivisera och automatisera hela processen från order och inköp till fakturagodkännande och betalning.
Som säljare kommer du att tillsammans med Medius Ascendos återförsäljare att driva försäljningsarbetet framåt. Arbetsuppgifterna omfattar hela säljprocessen från prospektering till avslut. Rollen innebär relationskapande arbete och som säljare kommer du framförallt att vara ute och träffa kunder och partners.
Det är viktigt att ha lätt för att utveckla relationer och kommunicera, att ha en professionell attityd och hög arbetskapacitet. Några års arbetslivserfarenhet från försäljning som antingen ute- eller innesäljare eller motsvarande är ett plus.
På Medius Ascendo tar man stor hänsyn till personlighet vilket i rollen som säljare innebär att du är självgående och resultatorienterad. Den entreprenöriella kulturen ger dig möjlighet att påverka företagets riktning och din karriär samtidigt som du har stabilitet, fördelar och karriärmöjligheter inom ett globalt företag med amerikanska ägare.
Tveka inte om du har frågor utan ring ansvarig konsult på Pure Search direkt på 0760-173800 eller skicka ditt CV till linda.hempel@puresearch.se