Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder ”ljust hem” vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Kungsör, Köping, Norrköping (Skärblacka), Skövde, Skara, Tibro och Töreboda. Fastighetsbeståndet består i dagsläget av ca 1700 lägenheter med ett totalt värde om ca 2,1 Mdr. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning med egen personal. I och med att fastighetsbeståndet växer behöver företaget rekrytera en projektledare till området Arboga, Eskilstuna, Kungsör, Köping, Karlskoga, Skärblacka med placering i Eskilstuna.

Som projektledare på Gladsheim ansvarar du för lägenhetsrenoveringar inom fastighetsbeståndet. Du ansvarar för inköp av material och hela byggprocessen och blir en central del i verksamheten. Du har ett samordnande ansvar för kontakten med underentreprenörer och du leder ett team som i dagsläget bestående av fem snickare och en målare. I ansvaret ligger också ett samordnade med företagets egna resurser. Du arbetar mot förväntad budget och tidplan och rapporterar till Gladsheims projektchef. Det är ett självständigt arbete och man bör vara beredd att arbeta och resa till fastigheterna i hela Mälardalen vilken gör att B-körkort är ett krav. Vi ser helst att du är stationerad på kontoret i Eskilstuna. Visst ekonomiskt och administrativt kontorsarbete förekommer därför är det ett krav att du har jobbat i dataprogram som Excel, Word etc. 
Vi söker dig med relevant utbildning inom bygg och/eller dokumenterad erfarenhet inom bygg och servicesnickeri. Vi ser även att du har erfarenhet av arbetsledande uppgifter. Du talar och skriver svenska obehindrat och ska inte vara främmande för enklare administrativa arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett gott ekonomiskt sinne samt viljan att göra bra affärer med underentreprenörer. Som person är det viktigt att du vill vara med och skapa en bra teamkänsla samt att du är prestigelös. 
Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda och vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.
Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 073-544 94 49 eller skicka ditt CV direkt till cv@puresearch.se. Märk ansökan med projektledare – Gladsheim