Wise IT är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT, främst inom kompetensområdena IT Support & Operations, Business IT och Software & Development. Bolagets jobb är att hitta rätt person till rätt IT-jobb och utmanar gärna traditionell rekrytering om det finns det bättre sätt att göra saker på. En stor del i arbete består av att skapa och utveckla relationer med IT-profiler över tid – långt innan det är aktuellt att se sig om efter nya utmaningar. Framgångsrik IT-rekrytering handlar nämligen om att förstå IT och vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att säkra er framtida affär.
Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling. Wise tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.
Wise tycker att det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker man värdesätter högt. Wise erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.
Inom kompetensområdet Rekrytering hjälper Wise IT till med rekrytering av verksamhetsnära IT, teknologi, utveckling, ledare & chefer, infrastruktur & it support samt e-handel.
I och med att bolaget växer rekryterar man nu en rekryterare för att säkra bolagets fortsatta utveckling.
 
Tjänsten
 Som rekryteringskonsult hos Wise IT har du helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål.  Bolaget samarbetar idag med många av Sveriges stora och välkända företag, men även nya och spännande varumärken. Ditt fokus blir att utveckla en egen portfölj av kunder och uppdrag som du gillar och trivs med, till din hjälp har du kompetenta kollegor med flera års erfarenhet av uppsökande rekrytering inom IT.
Då bolaget ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett extremt stort och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – t ex K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly, Wise Consulting, KiMM, Eqonomy och The Pace – som man även delar fina lokaler med på Linnégatan i Stockholm.
Tjänsten rapporterar till gruppchef Alexandra Örnhall
Kravprofil

  • Erfarenhet av att framgångsrikt drivit rekryteringsuppdrag inom IT
  • Affärsorienterad
  • Du är förtroendeingivande i kund- och kandidatrelationen
  • God kommunikatör
  • Driven och god förmåga att arbeta med flera projekt parallellt
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se