Pure Search är ett renodlat headhuntingföretag med fokus på kund, process och kompetens. Pure Searchs målsättning är att vara nummer ett inom headhunting. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder med höga krav på sina rekryteringspartners. Vår strävan är alltid att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering av chefer och specialister och i byggandet av starka och framgångsrika företag. Vårt kontor ligger centralt på Jungfrugatan i Stockholm.
Som Researcher arbetar du med att kartlägga och kontakta potentiella kandidater till aktuella rekryteringsuppdrag. Du förhör dig om kandidaters erfarenhet, intresse och genomför kvalificerade bedömningar av lämplighet för det relevanta uppdraget.
Tjänsten innebär mer detaljerat:
· Delta i kundmöten
· Kartlägga marknaden för specifika uppdrag via telefon, internet och nätverk
· Kontakta potentiella kandidater, genomföra telefonintervjuer och göra ett första urval
· Rekryteringsadministration såsom hantera inkommande Cv:n, boka in kandidater på djupintervju, tacka nej till kandidater som inte uppfyller kraven, referenstagning m.m.
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning/akademisk examen eller kurser inom personal, ekonomi, organisation eller liknande. Du har tidigare haft ett arbete med mycket kundkontakter via telefon såsom telemarketing, innesälj eller liknande. Du bör ha ett stort intresse för näringslivet och en driven personlighet.
Intresserad av tjänsten? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller karin.welander@puresearch.se