CatalystOne Solutions är en väletablerad molnbaserad leverantör av HR-system inom Talent & Performance Management och strategiska HR-processer. Produktsviten består av en mängd olika moduler och funktionsområden såsom målstyrning, kompetenskartläggning, talangutveckling, learning, compensation och masterdata, bara för att nämna några.
CatalystOne är en ledande systemleverantör inom Human Capital Management (HCM) inom segmentet medelstora bolag på den nordiska marknaden. Kunder återfinns inom de flesta branscher och utgörs av bolag med såväl nationell som global etablering, med systemanvändare över världens alla kontinenter.
CatalystOne Solutions startade sin verksamhet i Norge och har nu totalt 100 medarbetare med kontor i Oslo och Stockholm samt utvecklingsavdelningar i Sandefjord (Norge) och Chandigarh (Indien). 2013 etablerades företaget i Sverige. På kontoret centralt på Vasagatan arbetar åtta personer med marknadsföring, försäljning och projektledning. Företaget går nu in i en tillväxtfas och till kontoret i Stockholm söker vi nu en Sales Executive.
Tjänsten
Som Sales Executive har man huvudansvaret för att vägleda nya potentiella kunder genom deras köpprocess på ett avslutsorienterat sätt. Till sin hjälp finns en Sales Development Representative som först har skapat en kontakt med en önskad kund. Därefter fortsätter Sales Executive att bygga relation med dessa potentiella kunder. Bearbetning sker via personliga möten, telefon och mejl. Rollen ställer höga krav på aktivitet utan att vara påträngande och snabbt kunna förstå olika kunders verksamhet, drivkrafter och vara genuint intresserad av att hjälpa kunderna att erbjudas rätt lösning.
Man kommer att primärt att arbeta i Storstockholm och rapporterar till försäljningschefen i Sverige.
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom B2B-försäljning och god förståelse för IT-baserade systemstöd. För rätt person kommer det finnas möjlighet att vara delaktig i företagets framtida utveckling.
Intresserad av tjänsten kontakta Linda Hempel Gustafson på Pure Search på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till linda.hempel@puresearch.se.