Verifiera är Sveriges ledande tjänst avseende onlinebaserade bakgrundskontroller. Företaget grundades i Stockholm i februari 2016. Tjänsten är till sin utformning unik på den svenska marknaden. Bolaget har inhämtat domar från år 2007 och framåt utan begränsning beträffande instans, sak eller måltyp. Utöver domar inhämtas slutliga beslut och dagboksblad vilket ytterligare bidrar till en fullständig och aktuell bild avseende den eftersöktes status.
Oavsett om du är ett börsnoterat storföretag, statlig myndighet, kommunal verksamhet eller en annan organisation erbjuder Verifieras tjänst möjlighet till säkrare affärsbeslut och samarbeten samt minimerar risken för felrekryteringar. Verifieras företagstjänst vänder sig till företag, myndigheter och övriga organisationer med behov av en snabb access till handlingar från svenska domstolar. Verifieras tjänster används varje dag av tusentals personer och företag. Vi tillhandahåller säkerhet, sekretess och seriositet för våra kunder och användare.
På kontoret i Stockholm arbetar idag nio personer. Gruppen som arbetar med försäljning består i dagsläget består av en försäljningschef och tre säljare. Till gruppen söker vi nu en säljare som vill vara med och forma företagets fortsatta expansion och byggandet av försäljningsorganisationen.
Tjänsten
Som säljare på Verifiera arbetar man med att bygga upp samt att utveckla sin egen kundbas. Du arbetare primärt över telefon men personliga möten ingår som en naturlig del i försäljningsarbetet. Rollen ställer höga krav på aktivitet utan att vara påträngande och kontakt sker med höga beslutsfattare som HR-chefer, IT-chefer, säkerhetschefer, VD:ar m fl. Verifieras tjänster erbjuds som ett abonnemang med möjlighet sälja in tilläggstjänster. Bolaget kännetecknas av entreprenörskap och för rätt person kommer det finnas stor möjlighet att vara med och påverka företagets fortsatta expansion.
Tjänsten rapporterar till försäljningschefen.
Vi ser gärna att man har några års erfarenhet inom uppsökande försäljning, är driven och har en good kommunikativ förmåga. Eftergymnasial utbildning är ett plus men inte ett krav.
 
Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka din CV till linda.hempel@puresearch.se