Vår uppdragsgivare är ett familjeägt företag inom vårdsektor. Tjänsterna omfattar hemsjukvård, mottagningar och elevhälsa. Många år av hårt arbete och ständig fokus på kvalitet har utvecklat företaget till ett expansivt och framgångsrikt bolag. Företaget har flera gånger blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.
Till ett nytt affärsområde med bemanningslösningar så söker vi nu en konsultchef. Som konsultchef kommer man att arbeta säljinriktat med att matcha rätt konsulter till kunder runt om i Sverige. Genom att framförallt arbeta proaktivt med att kontakta och lyssna in behovet hos kunderna så bemannas lämplig konsult. De flesta kontakter sker via telefon så det ställs höga krav på affärsmässighet samt aktivitet och som konsultchef får inte vara rädd för att lyfta telefonluren. Tjänsten innehåller stort fokus på nykundsbearbetning.
Vidare innebär tjänsten att:

  • Jobba med försäljning och goda relationer med kunder inom framförallt kommuner
  • Bygga upp ett kontaktnät och intervjua konsulter
  • Avtals- och prisförhandling med kunder
  • Löneförhandling och ersättningsförhandling
  • Uppföljning med både kunder och konsulter

Man kommer att få vara delaktig i att bygga upp ett nytt affärsområde så för rätt person så finns det stora utvecklingsmöjligheter med tjänsten. I dagsläget finns redan ett upparbetat kontaktnät av socionomer, crm-stöd och en stabil organisation.
 Intresserad av tjänsten kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till linda.hempel@puresearch.se