Symbrio är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Företaget grundades 1999 och Initiativtagarna till företaget är bland annat Carl Bennet och Kjell Nilsson som har en lång industribakgrund.
Symbrios lösningar riktar sig mot såväl små som stora företag och kunderna återfinns i många olika branscher, men framförallt inom teknikintensiva servicebranscher (exempelvis bygg, installation och energi). Man anpassar inköps- och fakturahanteringssystemet utifrån kundernas behov och företaget samarbetar med de flesta etablerade affärssystemen på marknaden.
 
Tjänsten – Backend-utvecklare
Symbrio söker en utvecklare med gedigen erfarenhet och starkt driv att fortsätta utvecklas. Du kommer att vara en del av ett av Symbrios agila team och ha ett starkt fokus på lyft till en framväxande microservicearkitektur på en hybrid infrastruktur mellan on-premise och Azure. Teknikplattformen består av Angular för front-end och Net Framework och Net Core som back-end.
Symbrio tillämpar ett tätt samarbete mellan produktägare, utvecklare och test. Styrkan med alla kompetenser i samma öppna lokaler med minimala hand-off´s kan inte underskattas. Hos Symbrio är utvecklare även applikationsarkitekter och det förutsätts att du uppskattar parprogrammering med teamkollegor. Större lösnings- och applikationsarkitekturfrågor bollas ofta på teamnivå och tillsammans med CTO. Skalbarhet, säkerhet och förvaltningsbarhet är viktiga ledord
Teknikutvecklingen står inte stilla och vi tror att du har ett starkt intresse till ständig utveckling. Din långa erfarenhet har lärt dig att filtrera ut tekniska dagsländor från viktiga teknikskiften som måste följas.
 
Kravprofil
Goda kunskaper

  • SQL Server
  • Net, C#
  • Webben som applikationsplattform

Erfarenhet av

  • Erfarenhet av SaaS och multitenant arkitektur som leveransmodell
  • Nyfiken och intresserad att lära sig Azure
  • Erfarenhet av icke relationsdatabaser

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka din CV till linda.hempel@puresearch.se