Wise IT är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT, främst inom kompetensområdena IT Support & Operations, Business IT och Software & Development. Bolagets jobb är att hitta rätt person till rätt IT-jobb och utmanar gärna traditionell rekrytering om det finns det bättre sätt att göra saker på. En stor del i arbete består av att skapa och utveckla relationer med IT-profiler över tid – långt innan det är aktuellt att se sig om efter nya utmaningar. Framgångsrik IT-rekrytering handlar nämligen om att förstå IT och vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att säkra er framtida affär.
Eftersom Wise IT utför över 500 rekryteringsprocesser och håller mer än 3 000 kandidat- och konsultintervjuer varje år, har bolaget byggt upp ett gediget nätverk med rätt kompetens som redan finns tillgänglig i uppstart av rekryteringsprocessen.
Affärsområdet Dev Search är ledande på marknaden när det kommer till nya innovativa sätt att rekrytera utvecklare. Våra metoder (T.ex InReflect och Self Recruit) utmanar marknaden och tillåter kandidaterna att ta kontroll över sina karriärer.
För att stärka företagets fortsatta utveckling rekryterar man nu en senior rekryterare.
 
Tjänsten
Som senior rekryteringskonsult hos Dev Search har du helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål. Bolaget samarbetar idag med många av Sveriges stora och välkända företag, men även nya och spännande varumärken. Ditt fokus blir att utveckla en egen portfölj av kunder och uppdrag som du trivs med. Dev Search är helt fokuserade på tekniska roller inom systemutveckling och arkitektur men gör även en hel del roller inom BI samt även chefsroller såsom CTO’s.
Dev Search (ett varumärke som ingår i Wise IT) och Wise IT har en fin kundbas, och du kommer ha kundansvar samt bidra till att hitta nya spännande kunder. Dev Search arbetar med hela rekryteringsåtaganden inklusive search, annonsering, urval, intervjuer, personlighetstester och uppföljning.
För att lyckas i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva hela rekryteringsprocessen, från att hantera förfrågningar från kunder, till att ta fram och presentera offerter. Du förväntas kunna kommunicera med kundens IT-organisation kring kundbehov samtidigt som du kan driva kommersiella förhandlingar med inköpsavdelningen och/eller företagsledningen.
Då bolaget ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting – med vilka man även delar fina lokaler med.
Tjänsten rapporterar till Teamchef Alexandra Örnhall
Krav

 • God förståelse och intresse för IT/Systemutveckling
 • Mångårig erfarenhet av att framgångsrikt drivit rekryteringsuppdrag inom IT
 • Affärsorienterad
 • Du är förtroendeingivande i kund- och kandidatrelationen
 • God förmåga att skapa en balanserad arbetsmiljö
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

 • Entreprenöriell
 • Handlingskraftig
 • Affärsinriktad
 • Innovativ
 • Prestigelös
 • Flexibel

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se