Företaget är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Affärsidén är att erbjuda produkter och tjänster i syfte att effektivisera kundens inköps- och fakturahanteringsprocess. Målet är att sänka kundernas inköpskostnader och riktar sig till alla företag och organisationer som insett potentialen med en effektivare inköpsprocess.
Företagets lösningar riktar sig mot såväl små som stora företag och kunderna återfinns i många olika branscher, men framförallt inom teknikintensiva servicebranscher (exempelvis bygg, installation och energi). Man anpassar inköps- och fakturahanteringssystemet utifrån kundernas behov och företaget samarbetar med de flesta etablerade affärssystemen på marknaden. Detta innebär att man snabbt och enkelt kan etablera en anslutning till kunderna som kompletterar det egna affärssystemet – sk ”best-of-breed-lösning.
Tjänsten
Som senior systemutvecklare/arkitekt arbetar man med design och implementation av komplexa systemlösningar i .NET. Man ingår i ett Scrum Team och levererar såväl ny strategisk funktionalitet som kundunik funktionalitet i företagets system. Den tekniska miljön hos företaget kännetecknas av transaktionstyngd och integration mot många olika aktörer, via traditionell EDI och tjänsteorienterade lösningar. Man arbetar alltid med den senaste tekniken på MS-plattform och Open Source-komponenter.
Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning med datateknisk inriktning och/eller gedigen erfarenhet inom branschen. Vidare kräver tjänsten:
– Mycket goda kunskaper inom C#, ASP.NET
– Mycket goda kunskaper inom SQL Server 2005/2008
– Goda kunskaper inom XML, XSD
– Kännedom och erfarenhet av O/R mappers, t ex Nhibernate
– Kännedom och intresse av att arbeta agilt
– Kännedom om BI-lösningar i SQL Server
Meriterande är relevanta Microsoftcertifieringar
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till info@puresearch.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@puresearch.se alternativt 08-515 100 10.