Senior uthyrare – retail
JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Med 61 000 medarbetare och 240 kontor i 85 länder tillgodoser man lokala, regionala och globala fastighetsbehov.
I Sverige arbetar ca 130 personer och JLL har kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, detaljhandelsutveckling, analys och värdering. På uthyrningssidan arbetar man med alla typer av fastigheter inom detaljhandeln (köpcentrum, gallerior, enskilda butiker och volymhandelsplatser), kontor och industri. Redan tidigt i processen ser man till att det finns hyresgäster.
För att möta efterfrågan på marknaden i Stockholm behöver JLL nu rekrytera en senior uthyrare inom retail.
 Tjänsten
Som senior uthyrare inom retail sitter du i centrala Stockholm där ni är totalt tio kollegor varav två har rollen som uthyrare inom retail. I rollen som uthyrare krävs proaktivitet i form av nätverkande och relations-byggande. Du håller dig uppdaterad på retailmarknaden med fokus på Storstockholm vilket innebär kontinuerlig kontakt och mycket möten med fastighetsägare och etablerare. Ditt arbete består av flera parallellt pågående uthyrningsprocesser, många med långa säljcykler som du driver från start till avslut. Du ansvarar för allt ifrån att lokalisera och bedöma lokaler samt sälja in företag som samarbetspartner till att hitta hyresgäster, visa lokaler och driva processen framåt. Du har eget budgetansvar och skräddarsyr lösningar och processer utefter kundens behov och önskemål. Det innebär att du sluter nya avtal och arbetar proaktivt med affärsutveckling. Den senior uthyraren kommer att ha stort affärsmässigt ansvar.
Kravprofil
Övriga krav:

  • Stort intresse av fastighetsrelaterade frågor
  • Erfarenhet av säljande och/eller uppsökande verksamhet
  • Mycket driven personlighet
  • Prestigelös
  • Förmåga att kunna driva och arbeta med projekt självständigt
  • God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i både svenska och engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet från fastighetsbranschen

Intresserad av tjänsten? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se