Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969, har 75 anställda med huvudkontor i Stockholm och 8 regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder.
I takt med att företaget expanderar förstärker man nu organisationen med konsult inom omgivningspåverkan till kontoret i Karlskrona. På kontoret i Karlskrona arbetar i dag tre konsulter.
Tjänsten
Rollen som konsult är bred och varierande och den man söker kommer i huvudsak att arbeta med vibrationsmätning och besiktning men även med riskanalyser och skadeanmälningar kopplat till uppdragen. Arbetet är till stor del självständigt och innebär många externa kontakter med såväl beställare som entreprenörer. Som konsult är du mycket ute på fältet vilket gör att det ställs höga krav på social kompetens och kundbemötande samt en förmåga att driva och fullfölja sina egna projekt. Företaget satsar mycket på utbildningar vilket resulterar i att nya medarbetare snabbt får en god kunskap gällande alla moment knutna till rollen.
Kunderna finns i ett stort geografiskt område framförallt runt Blekinge, Småland och ibland även i Skåneregionen. Rollen innebär därför en del resande inom regionerna och man bör räkna med resor och ibland övernattningar.
Rapportering sker till regionchef Jerry Håkansson.
Kravprofil
Rätt kandidat har troligtvis någon form av teknisk utbildning alternativt gedigen arbetslivserfarenhet
 Övriga krav:

  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
  • Körkort
  • Allmän datavana
  • Trevlig och social personlighet

Meriterande:

  • Högskoleingenjör
  • Erfarenhet som mättekniker eller utsättare
  • Erfarenhet från entreprenadverksamhet

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se