Nitro Consult AB är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag. Företaget bildades 1969, har 85 anställda med huvudkontor i Stockholm och 9 regionkontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Bolaget står inför en kraftig tillväxt med planer på en fördubbling inom de kommande åren. Nitro Consult ingår i Orica, en koncern med verksamhet i ca 50 länder.
I takt med att företaget expanderar förstärker man nu organisationen med två Konsulter inom Besiktning & Kontroll till kontoret i Stockholm.
Tjänsten
Rollen som konsult är bred och varierande och man arbetar i huvudsak med konsultation inom besiktning och kontroll av fastigheter i samband med infrasturkturarbeten och sprängning. I gruppen arbetar idag 8 medarbetare och man har nära samarbete med övriga medarbetare runt om i landet. Arbetet sker i projektform vilket innebär många externa kontakter med såväl beställare som entreprenörer. Nitro är ett personligt företag med högt i tak och det är även viktigt i att vara social och att ha en vilja att utbyta kunskaper med både kollegor, entreprenörer, byggherrar, beställare och andra inblandade i projekten. I rollen som konsult är du mycket ute i projekten vilket gör att alla medarbetare har en god förankring i verkligheten och att man har en mycket gedigen inblick i hela processen gällande omgivningspåverkan.
Företaget satsar mycket på utbildningar vilket resulterar i att nya medarbetare snabbt får en god kunskap gällande alla moment knutna till omgivningspåverkan från markarbeten såsom sprängning, pålning spontning, etc.
Rapportering sker till Gruppchef Christer Holmberg.
Kravprofil
Rätt kandidat har troligtvis någon form av teknisk utbildning alternativt gedigen arbetslivserfarenhet
Övriga krav:

  • Några års erfarenhet av att arbeta med besiktningar i rollen som konsult
  • God analytisk förmåga
  • Affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
  • Körkort
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av att utföra riskanalyser
  • Erfarenhet att räkna på jobb och skriva offerter
  • God analytisk förmåga

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Karin Welander på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se