Uthyrare – industrilokaler
JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Med 61 000 medarbetare och 240 kontor i 85 länder tillgodoser man lokala, regionala och globala fastighetsbehov.
I Sverige arbetar ca 130 personer och JLL har kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, detaljhandelsutveckling, analys och värdering. På uthyrningssidan arbetar man med alla typer av fastigheter inom detaljhandeln (köpcentrum, gallerior, enskilda butiker och volymhandelsplatser), kontor och industri. Redan tidigt i processen ser man till att det finns hyresgäster.
För att möta efterfrågan på marknaden i Stockholm behöver företag nu rekrytera uthyrare inom industrifastigheter.
Tjänsten
Som uthyrare inom industri sitter du i centrala Stockholm där ni är totalt tio kollegor inom uthyrningsverksamheten. I rollen som uthyrare krävs proaktivitet i form av nätverkande och relations-byggande. Du håller dig uppdaterad på marknaden med fokus på Storstockholm som innebär kontinuerlig kontakt och mycket möten med fastighetsägare och potentiella hyresgäster. Ditt arbete består av flera parallellt pågående uthyrningsprocesser, många med långa säljcykler som du driver från start till avslut. Du ansvarar för allt ifrån att lokalisera och bedöma lokaler samt sälja in företaget som samarbetspartner till att hitta hyresgäster, visa lokaler och driva processen framåt. Du har eget budgetansvar och skräddarsyr lösningar och processer utefter kundens behov och önskemål. Det innebär att du sluter nya avtal och arbetar proaktivt med affärsutveckling.
Kravprofil
Övriga krav:

  • Mycket driven personlighet
  • Säljande personlighet
  • Prestigelös
  • Förmåga att kunna driva och arbeta med projekt självständigt
  • God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i både svenska och engelska

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Erfarenhet från lager och logistik

 Intresserad av tjänsten? Kontakta Karin Welander  på 0735-449449 eller skicka ditt CV direkt till karin.welander@puresearch.se