Vår uppdragsgivare erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Företaget verkar för att skapa och leverera värde till sina kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.
Med 78 000 medarbetare och 300 kontor i 80 länder tillgodoser bolaget lokala, regionala och globala fastighetsbehov. De tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster.
I Sverige arbetar ca 130 personer och företaget har kontor i Stockholm och Göteborg. Företaget erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, detaljhandelsutveckling hyresgästrepresentation, analys och värdering.
Inom verksamhetsområdet Leasing arbetar man med uthyrning och utveckling av fastigheter i segmenten kontor, industri och detaljhandel (köpcentrum, gallerior, enskilda butiker och volymhandelsplatser). I uppdragen ansvarar man som uthyrare för att driva hela uthyrningsprocessen i tät dialog och samarbete med uppdragsgivare och övriga parter som exempelvis arkitekter och byggprojektledare.
För att möta efterfrågan på marknaden i Stockholm rekrytera bolaget en uthyrare inom kontor.
I dag arbetar 15 personer på uthyrningsavdelningen (10 personer i Stockholm och 5 i Göteborg)
 
Tjänsten – Uthyrare Kontor
Som uthyrare inom kontor sitter du i centrala Stockholm med totalt tio kollegor inom uthyrningsverksamheten varav fyra arbetar med uthyrning av kontor. I rollen som uthyrare krävs proaktivitet i form av nätverkande och relationsbyggande. Det innebär att du håller dig uppdaterad på marknaden med fokus på Stockholmsregionen, med kontinuerlig kontakt och möten med fastighetsägare och potentiella hyresgäster.
Ditt arbete består av flera parallellt pågående uthyrningsprocesser, många med långa säljcykler som du driver från start till avslut. Du ansvarar för allt från rådgivning i lokalutvecklingsfrågor, hyressättning, marknadsföring, uppsökande av hyresgäster och visning till förhandling och avtalsskrivning. Beroende på uppdragens karaktär skräddarsyr du lösningar utefter kundens behov och önskemål inom ramen för bolagets uthyrningsprocess. Du samarbetar i team, men med stort eget ansvar för resultat med personligt intäktsmål.
Tjänsten rapporterar till Head of Leasing
Placering: Stockholm
Kravprofil
Övriga krav:

  • Några års erfarenhet av kontorsuthyrning
  • Säljande personlighet
  • Prestigelös
  • Förmåga att kunna driva och arbeta med projekt självständigt
  • God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i både svenska och engelska

Intresserad av tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till karin.welander@puresearch.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Welander 0735-449449.