Verksamhetsbeskrivning
Mavera erbjuder oberoende försäkringsmedicinska bedömningar genom ett webbaserat ärendehanteringssystem. Vi förenklar och effektiviserar den försäkringsmedicinska processen för våra kunder. Bedömningarna utförs av ett brett nätverk av erfarna specialistläkare
Företaget har idag drygt 80 medicinska rådgivare knutna till verksamheten, specialistläkare med bred kunskap och erfarenhet av att bedöma försäkringsmedicinska ärenden. Nätverket i kombination med det egenutvecklade digitala ärendehanteringssystemet, VERA, gör att Mavera kan erbjuda en snabb, oberoende och säker process. Idag samarbetar Mavera med flertalet av de största försäkringsbolagen I Sverige.
Mavera grundades 2008, under 2010 lanserade bolaget sitt ärendehanteringssystem och första kunden genomförde ett pilotprojekt. 2012 uppgick omsättningen till ca SEK 3 miljoner, 2013 omsatte företaget SEK 15 miljoner och under 2014 uppgick omsättningen till SEK 27 miljoner. Grunden för bolagets snabba tillväxt är att bolagets tjänster på ett markant och tydligt sätt effektiviserar och förenklar de dagliga processerna ute hos kunderna i kombination med att kunderna får en oberoende bedömning. Mavera är idag ensamma på marknaden i sin nisch och ser en fortsatt god utveckling för företagets produkter och tjänster. Maveras plattform och tjänst lämpar sig väl för andra marknader och bolaget siktar på att bredda sin nuvarande tjänst i Sverige samt etablera tjänsten på utländska marknader.
I juli förvärvade Mavera Sophiahemmet Rehab Centers verksamhet inom försäkringsmedicin, förvärvet kompletterar Maveras befintliga verksamhet och förstärker Maveras ledande ställning på området.
Idag arbetar det tolv personer på Mavera där Henrik Ingvarsson är VD. Man sitter i ljusa och fina lokaler på Döbelnsgatan centralt i Stockholm. Mavera erbjuder en arbetsmiljö som kännetecknas av en öppen företagskultur med god gemenskap där alla medarbetare är drivna, engagerade och brinner för att utveckla företaget framåt. Företaget är ungt och snabbväxande.
 
VD-Assistent
Mavera söker en assistent som självständigt ska stödja VD:n i det dagliga arbetet. I rollen ingår koordinering och deltagandet i olika aktiviteter inom marknadsföring, försäljning och administrativt arbete. Vidare kommer vd -assistenten att utföra omvärldsbevakning, undersöka och ta fram underlag för marknadsfrågor, utveckling av verksamheten och nya samarbeten. Stötta vd:n i frågor som rör avtal, förberedande av styrelsematerial och månadsbokslut. En viktig del i rollen är att vara ansvarsfull och noggrann. Det är av stor vikt att personen trivs i en expansiv, föränderlig verksamhet och med omväxlande arbetsuppgifter och har viljan lära sig nya saker.
En snabb inlärningskurva erbjuds där rätt kandidat kommer få möjlighet att utveckla sina kunskaper inom ett brett spektrum av olika arbetsuppgifter kring företagande i en startup verksamhet. Företaget erbjuder goda karriärmöjligheter, VD-assistenten kommer att arbeta nära VD och få vara delaktig i Maveras fortsatta expansion. På sikt ser Mavera att VD Assistenten ska utvecklas i företaget och ta större ansvar i en roll som affärsansvarig för en utländsk marknad, en produktlinje, CFO eller liknande.
 
Krav:

  • Universitets- eller högskoleexamen
  • Finansiell ekonomi/Finansiering
  • Mycket god datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
  • Mycket god Svenska i tal och skrift
  • Flytande Engelska i tal och skrift
  • Genuint teknikintresse                                          

Meriterande:
Erfarenhet av redovisning och månadsbokslut