Vår uppdragsgivare erbjuder kvalificerade försäkringsmedicinska utredningar åt försäkringsbolag och företag som arbetar med personskador. Företaget underlättar och effektiviserar den försäkringsmedicinska administrationen genom att erbjuda en enkel, säker och kostnadseffektiv bedömningsprocess.
Företaget har ett stort nätverk av oberoende specialistläkare med bred kunskap och erfarenhet av att bedöma försäkringsmedicinska ärenden. Nätverket i kombination med det egenutvecklade digitala ärendehanteringssystemet gör att företaget kan erbjuda en snabb, oberoende och säker process. Idag samarbetar bolaget med flertalet av de största försäkringsbolagen i Sverige.
Bolagets egenutvecklade plattform och tjänst lämpar sig väl för andra marknader och bolaget siktar på att bredda sin nuvarande tjänst i Sverige samt etablera tjänsten på utländska marknader. Företaget är ungt och snabbväxande.
Företaget söker nu en webbutvecklare med fokus på frontend som behärskar C#, MVC, jQuery och CSS. Systemutveckling sker i team tillsammans med erfarna utvecklare och det kommer att finnas bra möjligheter att utvecklas oavsett om du är senior eller junior. Företaget befinner sig i en expansiv fas, så det finns bra utvecklingsmöjligheter för en person som gillar utmaningar och vill utvecklas inom systemutveckling med nya tekniker. Det är viktigt att du är strukturerad, självgående och lösningsfokuserad.
Företagetsitter idag i ljusa fina lokaler centralt i Stockholm och arbetsmiljön kännetecknas av en öppen företagskultur med god gemenskap där alla medarbetare är drivna, engagerade och brinner för att utveckla företaget framåt.
Intresserad av tjänsten? Skicka in din CV och ett personligt brev till karin.welander@puresearch.se eller ring på 073-544 94 49